Laatste avond
Hallo iedereen! Hier is dan ons laatste bericht. Morgenochtend vertrekken we weer naar huis.
Na San Francisco door naar Monterey. Heerlijk rustig daar en wat het extra rustig maakte was de begraafplaats in de achtertuin van onze kamer. Monterey is een superleuk plaatsje. Beetje Zandvoort maar dan met zeehonden en een Fishermans Wharf.
De volgend dag naar een mall in Monterey en daarna de highway 1 afgereden. Hij is inderdaad mooi, Roy! Alleen wel erg lang. Wel leuke stops gemaakt bij een restaurantje en een strand waar zeeolifanten lagen. We zijn ook nog gestopt bij Hearst Castle, maar we konden helaas geen kaartjes meer krijgen

Donderdagochtend op ons gemak lopen shoppen. Santa Barbara is echt een geweldig stadje! Wederom weer heerlijk weer. Via Malibu (wat valt dat tegen) door naar Santa Monica gereden. Dit is veel drukker dan dat we verwachten. Het lijkt een beetje op de meubelboulevard, alleen dan zonder meubels maar met hotels, restaurants en winkels. Nahet avondeten gelijk naar Hollywood gereden. Patsy (tomtom) had d'r avond niet en daardoor helemaal verkeerd gereden. Maargoed, we hebben de sterren in de weg gezien en de handjes van de beroemdheden in de stoep gevoeld (JOHNNYDEPPPP!).
Vrijdag met de bus naar Santa Monica beach. Daar een fiets gehuurd en naar Muscle en Venice beach gegaan. Daarna naar de shoppingmall en s'avonds naar het Pantages Theatre naar WICKED (=musical)!!!!

Vandaag nog naar de Universal Studios geweest. Erg leuk, vooral de tour langs allestudios. Zo hebben we de set van DesperteHousewives en War of the Worlds mogenbewonderen. De overige attracties waren ook super. Maaruhm, nu zijn we wel een beetje moe van alles. We kijken er naar uit om weer lekker in ons eigen bedje te liggen en de patat komt ook ons neus uit

Morgen vliegen we om kwart over 11 (zondag) en we komen om half 11 (maandag) aan in Emsterdem! Tot snel allemaal!
In Putten lezen we dit bericht en we zijn blij, dat jullie zo genoten hebben,
deze week komen we wel naar Haarlem. Rust eerst maar eens goed uit.
We wachten met spanning op ons weerzien. veel liefs van Dymphna en Cees;
heeey leuke site dit, jeeeeeh je komt weer terug Ilse!!