Greetings from San Fransico

Hallo allemaal!

Daar zijn we weer met een nieuw berichtje en ditmaal ook foto's!! Na Mammoth Lakes zijn we doorgereisd naar Yosemite. s'Ochtends hebben we een broodje gehaald bij een Nederlandse bakkerij en daarna een prachtige reis gemaakt door de bergen. Het lijkt de Alpen wel! Er waren hele mooi meertjes en riviertjes

Laughing
. We hebben ook nog even met onze pootjes in de Merced rivier gestaan, wat normaal een woeste rivier moet zijn, maar nu slechts een klein pieseltje was... Hendrina: ponchos aan bij de waterval? De rots was er nog net nat van, maar meerviel er niet naar beneden
Wink

Zaterdag: Weer een prachtige rit (het begint saai te worden). We hadden een leuke countryradio zender op en reden door typisch Amerikaans landschap (inclusief vlaggen en borden met 'Thank you firefighters'en 'God bless America'). Dankzij Patsy (onze TomTom) was het vinden van het hotel in San Fransisco geen probleem. De kamer in het hotel was best bagger, dus we hebben een andere kamer gevraagden gekregen. De kamer is versierd met geschilderde papegaaien en vissen

Tongue out
. Het is wel heel koud hier in de stad, zo'n graad of 15. Daarom zijn we s'avonds naar de winkels gegaan, waar we truien hebben gekocht.

Zondag: Vandaag dus, zijn we de stad ingegaan. We hebben 3 kwartier in de rij gestaan voor een ritje met de kabeltram en zijn daarmee naar Fishermans Wharf gegaan. Daar was het erg druk en gezellig en het rook naar IJmuiden. Daarna met de bus naar Chinatown gegaan en Ghirardeli Square (lekkere chocolade). s'Avonds (uiteraard) weer een hamburger en patat gegeten. Eigenlijk begint dat nu wel een beetje te vervelen. Verder zijn er in de stad heeeeeeeel veel zwervers en in de bus zat een vrolijkeneger die met Ilse wilde trouwen. Dad vond het niet goed.

Morgen nog een dagje San Fransisco en daarna door naar Monterey.

ps. de foto's gaan niet zo lukken. We hadden alles geselecteerd en die heeft ie weer gewist

Yell

Buuf

Hoi luitjes,

fijn te horen dat het jullie goed gaat.
Hier gaat ook alles zijn gangetje. Met DiDi gaat het ook goed. Ze doet jullie de hartelijke kopjes.
Ze blijft kopjes geven, zooooo lief.
Maar moeilijk te vinden. Ben gisteren twee keer van boven naar beneden geweest en roepen helpt niet.
Wij zorgen goed voor haar, don't worry.

Liefs van de Varitimosjes

ambies

hoi lieve alledrie,

alweer zin in gehaktballen, rode kool , appelmoes etc.?
blijf nog maar even genieten en als jullie maandagmorgen vervoer nodig hebben vanaf Schiphol, dan horen we het wel, taxi Margriet heeft nog een gaatje. liefs van Rob en Griet.