Las Vegas deel 2

Surprised
Hello again!

Leuk om de reacties van iedereen te lezen!

Laughing
We hedden nog 14 minuten op onze prepaid internetkaart dus nog maar even een kort berichtje.

Nadat we gisteravond hadden geblogd zijn wenaar het Mirage hotel, Forum Shops en Ceasars Hotel geweest. Die laatste 2 zijn helemaal in Romeinse stijl gebouwd en in de Forum Shops hebben ze de lucht zo geschilderd dat het net lijkt of je buiten loopt! Echt heel raar. Hierna naar het Venentian Hotel gegaan. Hier hebben ze dus Venetie nagebouwd. Er is een kanaal met zingende gondelmensen, het San Marco plein en de brug der Zuchten. Dit was s'avonds om 10 uur, maar het leek weer net alsof je overdag buiten liep. Echt heel raar hahaha.

Vanochtend en vanmiddag zijn we naar het MGM hotel geweest. Zoals elke ochtend weer een Starbucks gedaan en even wat rondgelopen door het casino. Daarna de leeuwen bezocht die midden in het casino in een grote glazen kooi zitten. Ze waren lekker actief aan het spelen, dus we hebben flink wat foto's gemaakt ;) Daarna doorgestoken naar het New York hotel. Die was niet zo speciaal van binnen, maar de buitenkant is echt bizar. Het vrijheidsbeelds staat er voor, etc. Tussendoor zijn we ook nog naar de M&M (van de snoepjes) winkel geweest. 4 etages met alleen maar M&M's en we hebben ook een 3d film bezocht over de nootjes

Tongue out

@ Lisanne:Overal is fastfood te krijgen, maar we proberen het wel af te wisselen :P Subway, McDonalds, Burger King, Wendy, Pizzahut, Denny's; je ziet ze overal (en altijd bij elkaar, heel handig) dus er is keuze genoeg :P

Vanavond gaan we gokken en dan morgen naar Death Valley, waar het zo'n 46 graden is!

Surprised
Tot het volgende bericht! En hopelijk dan ook foto's :)

ambies

ja, Navajo time, dat is hun manier om de "white men"betaald te zetten wat hen vroeger is aangedaan en zo te lezen is het ze weer gelukt.
Hebben jullie de zonsondergang gezien in Monument Valley? Ellen verzucht nog vaak dat dat het mooiste is wat ze ooit gezien heeft.
En... ook al genoeg gewonnen om de volgende vakantie te financieeren, of is het gebleven bij een yoghurt beker vol kwartjes, kan trouwens ook oplopen
Het is hier nog geen Death Valley weer , maar de eerst komende dagen kunnen we wel weer lekker buiten zitten. Temperatuur ong, de helft van D. V. Nog veel plezier, groet van Rob en Margriet.