Eerste bericht vanuit Amerika!
Hallo iedereen! Eindelijk dan een berichtje van ons vanuit Amerika! Helaas doen onze telefoons het niet... Ik zal even kort opschrijven wat we de afgelopen dagen beleefd hebben:
Zaterdag: Na de heenreis, die zo'n 14 uur duurden zijn we geland in Los Angeles. Daar gelijk Hertz opgezocht en de auto gehuurd en gelijk doorgegaan naar het hotel waar we heerlijk hebben geslapen. De auto was prachtig, wit en groot (je kon er in liggen!), maar voor de koffers was geen plek.
Zondag: Na een lekker ontbijtje (zoveel fruit heb ik van me leven nog niet gegeten), terug naar Hertz voor een andere auto. Na wat gezeik kregen we een Ford Escape toegewezen. Deze is perfect voor ons. Ruimte zat voor de koffers en door alle problemen kregen we ook nog een NeverLost (=TomTom). Hierna door naar San Diego gereden. Aangezien we het hotel niet inkonden zijn we naar het Balboa park gegaan. Hier vonden we eenkneuterigdorpje dat uit allemaal huisjes bestond die een land vertegenwoordigden. Spanje, Engeland, Ierland, Tjechie, China, etc. Hier kon je gratis hapjes en drankjes halen en om 2 uur was er een optreden, want het was Argentijnse themadag. Het optreden begon met het Amerikaanse volkslied die iedereen uit volle borst meezong, dit werd vervolgd door het heeeeelee lang Argentijns volkslied en hierna begon de tango. s'Avonds gegeten in een echt Amerikaans restaurant (= grote banken, kauwgom etende serveester met blond haar en een puzzelboekje

Maandag: Downtown San Diego: Gaslight District en een giga shopping mall met elke winkel die je je maar kan voorstellen.Daarna naar OldTown, een soort Archeon over het Mexicaanse verleden van de stad. Daarna lekker naar het zwembad en s' avonds naar de haven, waar ook weer een kneuterig dorpje was gebouwd waar je kon eten.
Dinsdag: Vandaag een lange rit gemaakt naar Phoenix, Arizona. De natuur is echt ongelovelijk. Van de rotsblokken rijd je door de woestijn en dan opeens zit jetussen decactussen. Het was bloedgeslagen heet: 43 graden. Aangekomen in het hotel bleek dat alles volgeboekt was en wij waren geupgrade naar de suite. Het was echt een GIGANTISCHE kamer (nee, kamers, het waren er wel 5 met een enorm balkon!!!). Ook waren er 2 breedbeeld tvs, een bad, douche, 2 wasbakken, etc.

Woensdag:Dezedag weer de hele middag in de auto. Onderweg even gestopt inFlagstaff, waarwe even wat gegeten hebben. Leuk dorpje,wat erg veel weg heeft vanOostenrijk.Hier begon het ookte regenen.Laat in de middag aangekomenbij het hotel; The Grand bij de Grand Canyon. Dit ligtecht weer in het bos, heel apart.
Donderdag: Vandaag dus, naar de Grand Canyon geweest. Geen woorden voor, kan alleen melden dat ie heeeel groot is. Het is mooi weer, niet te warm, niet te koud.
Morgen vertrekken we naar Monument Valley, waar we 1 nachtje blijven.
We hebben het heerlijk naar ons zin en alles gaat goed. Amerika stelt ons voorlopig nog niet teleur

Tot het volgende bericht,
Ilse, Hans en Rita
Hallo Hans, Ilse en Rita,
Leuk om jullie verhalen door Amerika te volgen! Ja, inderdaad kan je problemen hebben met je telefoon. Het moet namelijk een triband telefoon zijn. Weten jullie dat alvast voor de volgende keer :-)
Nog heel veel plezier, ik kijk uit naar de volgende verhalen.
Groetjes en nog heel veel plezier,
Saskia
Hoi hoi!
Goed om te horen dat alles goed met jullie is :). Valt me mee dat jullie nog niet naar een macdonalds of burgerking zijn geweest. Heb je al niet een weggooi telefoon kunnen kopen ofzo? Schijnen ze ook te hebben daar :P.
Have fun! En val niet van je Ford Escape!
Mark
wat een verhaal tot nu toe. Helemaal te gek.
Gaat de rest ook wel lukken.
Hier missen jullie tot nu toe helemaal niets hoor.
Regen, regen, regen en nog eens regen.
Gisteren spoelden zelfs sommige toiletten niet meer door. Overvolle riolen. En vanmorgen stonden we op met zon. We stonden echter nog niet buiten (jaarmarkt) of weer regen. Misschien morgen beter.
Geniet met volle teugen en we wachten op de volgende editie USA
hoi lieve alle drie,
toen we gisteren in ons bed lagen, met uitzicht op de beroemde "mitten"van Monument Valley( onze muurschildering) moesten we aan jullie denken, want dat was jullie volgende stop. Wat een prachtige natuur he? en wat is alles groots. Snappen jullie nu waarom wij zo gek op het westen van Amerika zijn? Oosten is ook mooi, maar daar zijn we nog niet geweest. Leuk om zo van jullie te horen . Geniet maar lekker door! en laat snel weer wat horen. Liefs van Rob en Margriet. ps, het is hier nu weer even droog hoor en morgen ook , maar daarna is het weer genieten van het niet te hoeven sproeien van de tuin. Je moet het maar van de optimistische kant bekijken toch?
Hoi alledrie,
Leuk om te horen dat jullie het naar je zin hebben!
Geweldig om te lezen wat jullie allemaal al hebben gedaan! Ben nu wel nieuwsgierig.
Fotó's zien er ook erg leuk uit!
Hier missen jullie niets.
Het regent de hele dag. De feestweek is wel leuk, maar erg regenachtig, harddraverij gister 2 uur stilgelegd vanwege de regen.
Heel veel plezier nog!
Groetjes Lisanne
Om te beginnen wat een gave foto's =)!!
Ik zou willen dat ik er ook was! En ook lekkere luxe Hotels! Hier is het alleen maar slecht weer en boring:-P.
NJa.. de feestweek is wel leuk, ben ik een paar keer heen geweest en toen heb ik meteen jullie voortuin geterroriseerd met mijn fiets...haha.
Goede reis verder!! En ik kijk uit naar julie volgende bericht!
Groetjes: Mandy